Waarom niet vandaag?

"Waarom niet vandaag?". Dat vroegen we aan de kinderarts in ons eindgesprek. Gevolg… we zijn nu al thuis. Sinds 21.00 uur vanavond. Leuk hoor! En wie heeft ons huis zo versierd? 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom niet vandaag?

  1. Anette zegt:

    Heeeeeey, fantastische… nóg eerder thuis. God zij dank.
    Vele gebeden zijn verhoord. Geniet maar fijn met elkaar.
     
    Liefs Anette
    ps…. ik heb jullie huis niet versierd.

  2. G.J. zegt:

    Zoals telefonisch al besproken zijn wij geweldig blij dat de Here het zo heeft geleid dat jullie vandaag met Joas naar huis mochten gaan.
    In 1 woord geweldig en laten we hopen en bidden dat jullie samen veel kracht van boven krijgen om als gezin nu verder te kunnen. De Here is jullie nabij.
    Opa en Pa Laan

  3. Hetty zegt:

    Geweldig, nogmaals van harte gefeliciteerd. Slaap lekker vannacht. groeten mama

  4. Boeren zegt:

    Hoi H & L,
     
    Wat gaaf om weer thuis te zijn. God is goed, prijs Hem. Fijne tijd samen en we komen wel\’s een keertje langs als jullie weer een beetje gewend zijn aan de thuissituatie.
     
    Be Blessed. Chris & Mirjam

  5. Noortje zegt:

    Dag Familie Laan,
    Wat geweldig dat jullie nu weer heerlijk met z\’n drieen thuis kunnen zijn, zoals het hoort! Geniet ervan, en bij hulp, (evt voor verpleegkundige vragen/hulp), doe gerust een beroep op ons!
    Groeten Familie Sietsma

  6. Duco zegt:

    Lieve Henk-willem en Liesbeth,
     
    Wat gaaf! In alle rust zomaar  ineens naar huis mogen!Wat een verrassing en wat heerlijk zal dat zijn voor jullie allemaal!!! Heel veel gebeden zijn verhoord; Halleluja (= ik prijs u Heer!) Kijk maar uit naar de postbode. Wij gaan er even tussenuit en hopen D.V. half augustus weer in Nederland terug te keren met z\’n allen…Tot dan! Liefs Bea en Duco en de Kids

Plaats een reactie